NIEUWS
BHV trainingen op maat.
Soms zijn de bedrijfsomstandigheden zo eenvoudig, dat een korte cursus volstaat. In overleg met u ontwerpen we een training die optimaal is aangepast aan uw bedrijfsomstandigheden.

Nu ook trainingen in het Engels.
Heeft u personeelsleden die de Nederlandse taal niet machtig zijn? Op eenvoudige manier wordt de BHV hen aangeleerd. Handelen en niet te veel praten is het devies Voor een heldere crisis-communicatie worden kernwoorden aangeleerd. Doeltreffend in stressvolle situaties.

Nieuwe cursus Preventiemedewerker
Om aan de ARBO-wet te kunnen voldoen, wordt er meer vrijheid aan. de werkgever toegestaan (geen verplicht inschrijving bij een ARBO-dienst) Maar dat houdt in dat de werkgever zelf verantwoordelijk is voor het opstellen en uitvoeren van het RI&E. Dit is niet altijd even gemakkelijk. Om de door de werkgever aan te stellen Preventiemedewerker voldoende op zijn taak voor te bereiden, is de cursus Preventiemedewerker ontwikkeld. Deze cursus is door het NIBHV ontwikkeld. Na voldoende examenresultaat ontvangt de deelnemer het certificaat. Een absolute aanrader voor de juiste uitvoering van de ARBO verplichtingen.

Duur van de training: 1 dag

Cursusplaats: In- company en op diverse locaties.

Cursusdata: regelmatig verdeeld over het jaar.

MotoRescue
Tot nu toe zijn alle cursisten het er over eens. De cursus leert werkelijk hoe te handelen bij ongevallen met hoge energie. Rustgevende gedachte dat je op een verantwoorde manier levensreddend kunt handelen Iedereen zou deze cursus moeten volgen. Niet alleen de motorrijder dus.

Tijdsduur van de cursus: 3 uur.

Cursusplaats: Op iedere geschikte locatie.

Cursusdata: regelmatig verdeeld over het jaar.

Tip: Meldt u aan als motorrijdergroep
Voor informatie bel: 06-54637197

Gebruik het inschrijfformulier
Contact
Tel: 0343-430493
Fax: 0343-430845
Mob: 06-54637197
Email: info@motorescue.nl

Referenties
KLPD
Politie Flevoland
Politie academie Apeldoorn
Koninklijke Horeca Nederland
Sociale verzekeringsbank
KNMV

Bekijk hier de Turkse brandweer